Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekteamüliniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar tamamen size özeldir. Ancak tekrar de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda günün her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Ika Mülkiyet konstrüksiyonı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini kontrolör etmek gerekir. Bu Toscanello yürekin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı nem oranlarında yürekmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da deneyim üstılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim önemli bir kaide var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz nârle yakılır! Puro her zaman evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yakın. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken şule puroya dikme dokunma etmemelidir. Coşkun maviliği purodan berenarı ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cenahı alya döndüğünde kızartma teamüllemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 denli eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu teamüllemi yaparken tüm ayak tabanığın tay yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda derneşik bir şekilde 360 denli döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara göre berenarı daha uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu ezgi çakmaklar çok pençelidür ve lüks yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma teamüllemi saf alevli çakmaklarla, berenarı zaman alabilir. Bu süre size aralık kaybı üzere delikükebilir ama puro sabır ve emek ister. 5- İyi Yandığını Yoklama Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma teamülleminden sonrasında elverişsiz çevirip suretünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe hava üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm basamak kıpkırmızı ise yakma teamüllemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cenahı tam yanmamışsa, doğrusu tüm basamak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kavşakınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçümencik soluk daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz yürekime amade. Pekâlâ evet siz amade mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü yürekilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azcaından 40 saniye muntazır olmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere yürekmeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o derece inciticilaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Esrar hoppaçe ağıza doldurulur ve kâm azrailların dumanla uyarılmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca ilgi gösterdiğinizin bir teamülaretidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun yürekin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin gene yakma mesele teşkil etmez. Ancak yurt konstrüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda meraret hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyetle şarka olan 2 kaideı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın suhunet dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 denli ortada olduğundan emin olmanız gerekiyor. Ocak ortamında bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza ister yoktur. Ama zahir eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız havaını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek mesele ile katlaşmazsınız. Hıfız havaı sıcaklığında hakikat mesele havaın antipatik değil lüks har olmasıdır. Çünkü hıfız havaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız havaının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi nem hıfız havaı sıcaklığına göre değişme gösterecektir ve bu yüzden de hıfız havaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir hava geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca hava geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız havaının hava geçirmemesi ve buna bağlamlı olarak da kutu yürekindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlamlayacak katiyetle hava geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En oflaz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyetle hava geçirmedikleri yürekin gayrı rakiplerine makro nüans atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.